Eυχαριστώ τους Έλληνες (επιλογές- Simone LE BARON )!!


- "Να μην αφήσετε ποτέ τους άλλους να γράψουν την ιστορία σας, αντί για εσάς"
 Simone LE BARON
Γλωσσολόγος – Καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας
Διπλωματούχος της Alliance Française de Paris
http://simone-le-baron.blogspot.com/
  ......θα ήθελα να ξαναδώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό, σε εσάς αγαπητοί μου φίλοι που χρωστώ τα πάντα. Γιατί με σας «γύρισα τη σελίδα» της δικτατορίας το 1974, όταν ήμουν μόλις 21 ετών. Εσείς μου μάθατε τη χαρά της ζωής, τη φιλία, τη φιλοξενία, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, το φιλότιμο.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Ανακοινώθηκε την 24  Νοεμβρίου στην Βουλή, η μήνυσή μου για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των 300 βουλευτών, των υπουργών, του Πρωθυπουργού (τέως και νυν) και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην Κατερίνη,επέστρεψε πάλι τό ψωμί τών Ελλήνων που ήταν από Ζειά...Σήμερα στον φούρνο του Μαχ !!!!

Το ψωμί παράγετε εδώ  στην Κατερίνη από τον Γερμανικό φούρνο του  ΜΑΧ εδώ και τρεις μήνες!!! όπως μας είπε το συστήνουν οι γιατροί και έτσι το ζητάει ο κόσμος ως πολύ καλό για την υγειά τούς!!!.
Εδω ο ΜΑΧ  περιποιητε το αγαθον !!!
 Ή Ζεια προστατευει τήν ύγεία, τό πνεύμα, τήν μεγαλοφυία, τον πολιτισμό της άνθρωπότητος.!

Για την Αθήνα μας, όπως μας αρέσει...!

Ἐμεῖς θὰ τραγουδᾶμε: «χαῖρε ὤ χαῖρε Ἐλευθεριά!» στά ἀποκαϊδια της Εὐρώπης σας….


Στα αποκαϊδια της “Ευρώπης” σας,εμείς θα χορεύουμε χαμογελαστοί και θα τραγουδάμε,”χαίρε,ω χαίρε,λευτεριά!!!”
Και για όσους φοβούνται τη φτώχεια,ακούστε…..


Κάποτε σε αυτή τη Χώρα μεγαλουργούσαν οι φτωχοί γιατί όσα θα έχαναν ήταν ανεκτίμητα….

Σκεφτείτε πως ήμασταν πάμπλουτοι…….
.είχαμε τον ήλιο μας ,λαμπρό να μας κοιτά πάντα….τη Θάλασσα που μας έψηνε δέρμα,νου,καρδιά και τη ματιά μαζί…..

H ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ "ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ MAGAZINE" ΣYNEXIZETAI ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ: ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΑΔΑ!Greece is beautiful...that's why!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !


Οι βρυκόλακες της παγκοσμιοποίησης, Μερκοζί και τα φερέφωνα τους,προσπαθούν να χτίσουν(λένε), με μηχανισμούς υποκρισίας και ψεύδους την Νέα Ευρώπη,ανάθεμά τους,ονομάζοντας τούς Έλληνες τεμπέληδες. Λοιπόν Ευρωπαϊστές της δεκάρας,πάρτε μιά Βρετανική στατιστική και τρίψτε την στη μούρη σας!!Λέει λοιπόν ότι οι Ελληνες ,σε πλήρη απασχόληση εργάζονται 43,7 ώρες την εβδομάδα,οι Γερμαναράδες 35,6 ώρες,οι Βρετανοί 36,6 ώρες,οι Δανοί 39,1 ώρες,οι Αυστριακοί όσο και οι Ελληνες δηλαδή 43,7 ώρες εβδομαδιαίως!!Όπως αναφέρει και η εφημερίδα The Guardian, με το μέλλον του κοινού νομίσματος να είναι αβέβαιο, είναι εύκολο να καταφεύγει κανείς σε στερεότυπα. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα στοιχεία αυτά εξηγούν γιατί οι Έλληνες πολίτες αισθάνονται πως δεν φταίνε για την κρίση. Μάλιστα, ο Guardian δεν διστάζει να αντιπαραβάλει τα στοιχεία Ελλάδας και Γερμανίας.
Είπατε τίποτα κύριοι Ευρωπαίοι;;Φυσικά στην στατιστική της παραγωγικότητας είμαστε χαμηλά.Με στατιστικές όπως αυτή,αρχίζουν οι ενστάσεις για την αξιοπιστία της στατιστικής,γιατί ηχούν σαν καμπάνες στα βουλωμένα αυτιά τους οι αλήθειες!!Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι με διάφορα τεχνάσματα και νομίσκους,να αφαιρούν κάθε δικαίωμα λόγου,σκέψης και να ορίζουν εαυτών ως θεματοφύλακες της ζωής μας η οποία οφείλει να γίνει παρανάλωμα στις διεστραμμένες ορέξεις τους,καθιστώντας μας περιττούς και άχρηστους,πετώντας μας  στην κοινωνική χωματερή. Γνωστή άλλωστε η τακτική αυτή εκ του πάλαι ποτέ...
..Γι'αυτό ΕΣΥ θα αγωνιστείς για να αλλάξεις τη ζωή,ΕΣΥ θα αγωνιστείς για να σβήση το κοπριασμένο στίγμα απ'το χάρτη,ΕΣΥ θα αγωνιστείς για να λείψει το αίσχος!  ΠΑΜΠΛΟ ΝΕΡΟΥΝΤΑ 
http://evanagnosto-evanagnosto.blogspot.com/2011/12/blog-post_8055.html#more

" ELLADA, AGAPI MOU..."


 O Etienne Roland, επίτιμος καθηγητής Ελληνικής Αρχαιολογίας και πρώην διευθυντής της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, έγραψε στη LeMonde:
"Νιώθω βαθιά ταπεινωμένο τον φιλελληνισμό μου όταν μία εφημερίδα τολμάει να βάλει τίτλο ότι η Ελλάδα είναι «μία χώρα ίσως λιγότερο ευρωπαϊκή από ότι φαινόταν» και όταν το περιεχόμενο του άρθρου αυτού αποτελεί μία κακιά περίληψη μιας ιστορίας που οι συντάκτες δεν έχουν ζήσει. Είμαι ταπεινωμένος σαν Γάλλος που οι συμπατριώτες μου κάνουν τόσο κακό στην ιστορία και θρέφουν τον μύθο του Έλληνα ψεύτη και πονηρού.

Robin Williams: Η ανθρωπότητα πρέπει να υποκλίνεται στην Ελλάδα

Η ανθρωπότητα οφείλει να υποκλίνεται στην ελληνική ιστορία δηλώνει ο Robin Williams, λέγοντας ακόμα ότι μπορεί η οικονομία σας να μην πηγαίνει καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανίσχυροι."Τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς για όλους. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η κληρονομιά, η ταυτότητά σας. Ο Παρθενώνας δεν φεύγει από την Αθήνα. Είναι ακόμα εκεί για να θυμίζει ότι η πρόοδος και η ακμή μπορούν να επσιτρέψουν", δήλωσε σε συνέντευξή στου στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" ο διάσημος κωμικός Robin Williams.Είπε ακόμα, ότι έχει κάνει διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά και πώς δεν ήταν αρκετό για να δει όλα όσα έχει διαβάσει στην ελληνική μυθολογία. "Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά. Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν πάω στην Γερμανία, δεν θα πάω να δω το Τείχος του Βερολίνου. Ωστόσο, την Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες δεν μπορείς να τις αγνοήσεις".
cosmo.gr

ΚΑΛΑΣ – KALASHA (Η φυλή των Καλάσα)


Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣ (KALASHA)(Καλάσα)
3.000 Καλάς ζουν σε 30 οικισμούς, στις απόκρημνες πλαγιές του Ινδικού Καυκάσου σε υψόμετρο 2.500 μέτρων.Η παράδοση τους, τους θέλει απογόνους των στρατιωτών του Μ.Αλεξάνδρου (327-326 π.Χ). που παρέμειναν στις περιοχές αυτές. Ιδρυτής ο στρατηγός Σέλευκος, Δεν έχουν εξισλαμισθεί. Διατηρούν μια μοναδική στον κόσμο παράδοση με στοιχεία από την αρχαία ελληνική θρησκεία, έθιμα, μουσική, γλώσσα.Η θρησκεία τους πολυθεϊστική. Πατέρας των θεών & ανθρώπων ο DI ZAU (Δίας-Ζευς).

Μόνον 21 ημέρες έμειναν (Δεύτερη και κύρια ειδοποίηση συνακρόασης Μυθωδίας)

Η υποδούλωσή μας που γίνεται μεθοδικά έχει ανησυχήσει κάποιους ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟΥΣ από καιρό και αρκετούς από τους υπόλοιπους, που μόλις αισθάνθηκαν κάποιο χέρι να ψαχουλεύει την τσέπη τους πήραν ανάποδες. Υπάρχει και μια μερίδα που δεν ξυπνάει με τίποτα.

Γιατί τους άφησες ;

Ξυπνάς ένα πρωί και κοιτάς τις αλυσίδες στα πόδια σου... Κάποτε ΕΣΥ άφησες να σου τις φορέσουν...Για να σε "προστατέψουν" σου είπαν, για να νιώθεις "ασφαλής"  σου είπαν, για να σε "σώσουν" σου είπαν... Και εσύ τους πίστεψες...
Θυμάσαι τότε...πάει καιρός, στην αρχή σου φαινόταν σαν ψέμα  δεν το πίστευες ..χαμογελούσες ! 
ΔΕΝ αντιστάθηκες, ΔΕΝ αντέδρασες, ΔΕΝ επαναστάτησες ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ! !  ΓΙΑΤΙ ;