ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Ανακοινώθηκε την 24  Νοεμβρίου στην Βουλή, η μήνυσή μου για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των 300 βουλευτών, των υπουργών, του Πρωθυπουργού (τέως και νυν) και του Προέδρου της Δημοκρατίας.
                 
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΑ  (Τσίπρα, Παπαρρήγα, Κανέλλη, Ψαρριανό, κλπ.: Θα μπείτε μπροστά και θα ζητήσετε την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των Προδοτών βουλευτώ και υπουργών?, ή θα αναφωνήσουμε «τώρα έπεσαν οι μάσκες»?)


Για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003). Εάν η άδεια δεν δοθεί (η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο, όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική  δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες (σχεδόν) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί…λόγω παραγραφής. Και τούτο διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος. Καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται και τελεσίδικα επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή. Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου (κι όχι, επαναλαμβάνω, επειδή η Βουλή δεν χορηγεί άδεια δίωξης).
Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ (άρθρο 120 Συντ.). Συνεπώς το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές (οι οποίες θα αποτελούνται από «εμάς») εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ. και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακητών. 
Η τύχη των προδοτών είναι στο χέρια τα δικά μας πλέον, του ΛΑΟΥ! Εμείς είμαστε οι δικαστές των. Και τέλος.
Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), συνεπώς αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.). Κι εκεί θα διαβιβαστεί τελικά, λόγω αρμοδιότητας, η μήνυσή μου αυτή από την επόμενη, πραγματικά Ελληνική Βουλή, εντελώς καθαρή κι απαλλαγμένη από τους σημερινούς προδότες.
Παρακαλά δείτε και τα blog μου: http://www.zoidiosia.blogspot,com/ και
http://www.elpida-politeias.gr/  (τον νέο πολιτικό φορέα που ιδρύσαμε) και τέλος:epivetta@otenet.gr

Υστερόγραφο: Οι διάφορες φωνές ότι «δεν θα γίνει τίποτα, κανείς δεν θα δικστεί» κλπ. δεν είναι μόνο ηττοπαθείς και μοιρολατρικές, αλλά και ΥΠΟΠΤΕΣ. Σε κάθε περίπτωση, εμείς απευθυνόμαστε σε ΜΑΧΗΤΕΣ κι όχι σε «κλαψομαρίες».

Τα ντοκουμέντα της κατάθεσης της μήνυσης στην Βουλή είναι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=EhxepRQXK-s&feature=player_embedded  (τοvideo με την ανακοίνωση της μήνυσης από το Προεδρείο της Βουλής…σαν να είναι γεγονός παράβασης του ΚΟΚ!!)

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83-b09a-09f4c564609d/es111124.doc
 (σελ. 42 των πρακτικών της Βουλής)


Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών του Κοινοβουλίου -ΙΙ (απόσπασμα)

Mήνυση για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών του Κοινοβουλίου -Ι (απόσπασμα)
http://zoidosia.blogspot.com/2011/11/calvo-h.html
«Το Δόγμα Calvo» (απόσπασμα από την μήνυση)

http://www.youtube.com/watch?v=0I2k-eIzSbM&feature=player_embedded
Ομιλία του μηνυτή στους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα την 03-06-2011)

http://www.youtube.com/watch?v=exvkurWs2iM&feature=player_embedded
Συνέντευξη στο Κόντρα για την μήνυση τον Ιανουάριο 2011

http://www.youtube.com/watch?v=exvkurWs2iM&feature=player_embedded
Ομιλία του μηνυτή στην αίθουσα «Ορφέας» τον Φεβρουάριο 2011

Δημ. Αντωνίου, Ιατρός (ο μηνυτής)
http://thiva-nikolas.blogspot.com/2011/12/blog-post_1313.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.