To Focus "βύθισε" την Ακρόπολη

Η Ελλάδα ζει δραματικές στιγμές και όπως αναμενόταν το περιοδικό Focus δεν άφησε την κατάσταση ασχολίαστη. Παρουσίασε την Ακρόπολη να βουλιάζει (Vid)
Μετά την παρουσίαση της Αφροδίτης της Μήλου ως "ζητιάνας", το περιοδικό Focus ξαναχτυπά, εμφανίζοντας την Ακρόπολη να βουλιάζει από τα ελληνικά χρέη.
Το περιοδικό στο επόμενο τεύχος του με το παραπάνω εξώφυλλο, δημοσιεύει δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αποφύγει τη χρεοκοπία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας της εταιρείας Emnid για λογαριασμό του Focus, το 56% των Γερμανών θεωρούν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, ενώ το 40% πιστεύει ότι με τη βοήθεια των εταίρων της, η χώρα μας θα καταφέρει να βγει από την κρίση.
Διχασμένοι είναι οι ψηφοφόροι των Χριστιανοδημοκρατών και της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (49% βλέπουν χρεοκοπία), ενώ οι ψηφοφόροι των Φιλελευθέρων σε ποσοστό 69% θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει.
Μεγάλο όμως είναι και το ποσοστό που πιστεύει σε χρεοκοπία της Ελλάδας και στους ψηφοφόρους Σοσιαλδημοκρατών και Πρασίνων, που σε ποσοστό 56% πιστεύουν ότι δεν θα αποφύγουμε το μοιραίο.
news247.gr       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.