Εγώ θα κάνω όνειρα....σε πείσμα όλων

   Μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας , η ΗΠΑ, δεν είναι πια αυτή που ήταν...δεν είναι πια η υπερδύναμη, το φόβητρο...
  ... Όταν υποβαθμίζεται μία υπερδύναμη όπως η ΗΠΑ, όταν η Ευρώπη καταρρέει, χάνοντας τον έλεγχο, από την οικονομική ύφεση που επικρατεί σε όλες τις αγορές των υπερχρεωμένων Ευρωπαϊκών κρατών, όταν οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες, κάνουν απεγνωσμένες εκκλήσεις, για λήψη άμεσων μέτρων(σημειώνω εδώ, ότι, Κίνα και Ιαπωνία, κατέχουν στα χαρτοφυλάκιά τους, πάνω από το 10% του Αμερικανικού χρέους και οι Κινέζοι περίπου το 90% των Αμερικ. ομολόγων...)
   ...Όταν τα αιματηρά γεγονότα της Μ. Βρετανίας, παίρνουν τόσο μεγάλη έκταση, ώστε να φοβούνται παγκόσμια, την μετάδοσή τους σαν υιό και σε άλλες περιοχές...
   ...Όταν αρχίζουν να χάνονται πια, οι διεθνείς ισορροπίες...
Αρχίζω και ακονίζω το απλοϊκό μου μυαλό, να καταλάβω τι συμβαίνει.
....Σκέφτομαι, ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι υπάρχει παγκόσμιος κλονισμός των βεβαιοτήτων και των δεδομένων....
....Σκέφτομαι, ότι αρχίζουμε πια όλος ο κόσμος, να πλέουμε, σε άγνωστα νερά, αχαρτογράφητα.....
....Σκέφτομαι, δεν έχουμε πια λύσεις;;;δεν έχουμε πια άμυνες;;;δεν έχουμε πια όνειρα;;;
....Δεν μπορεί!...
....Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον εφιαλτικό μας ύπνο χωρίς όνειρα....και να αρχίσουμε να Ονειρευόμαστε!...
....Και να μην τους δώσουμε τη χαρά να νομίσουν ότι μας έχουν "χεσμένους", γιατί Εμείς οι Έλληνες, το έχουμε αποδείξει, στο παρελθόν, ότι την έχουμε "χεσμένη", κάθε είδους, καταστροφή!!!
"Είναι γραμμένο στα γονίδιά μας, ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ και ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ!!!
....σκέψεις, εντελώς δικές μου...

1 σχόλιο:

  1. Στα μέρη μου, νότια, πολύ νότια, λέμε το εξής, με την χαρακτηριστική προφορά μας: Όσο ψηλά κοιτάξεις, τόσο ψηλά θε να πετάξεις. Κι αυτή σε γενικές γραμμές είναι και η δική μου φιλοσοφία ζωής.

    Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, θα έρθει η στιγμή που θα σηκώσει ο Έλληνας κεφάλι, πρέπει όμως να συνειδητοποιήσει ποιος είναι και ποιο χρέος έχει στους προγόνους και στα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.