ΣΑΚΟΡΑΦΑ: "Ναι δέχομαι ότι μαζί τα φάγαμε, αλλά φέρτε μου τον λογαριασμό να δούμε τι παραγγείλαμε, και τι μας σέρβιραν, ώστε να πληρώσει ο καθένας το μερίδιό του" ...!!


Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο

ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Την ώρα που ήρθε η στιγμή να παρθούν οι σοβαρότερες κοινοβουλευτικές αποφάσεις για τον μέλλον του Ελληνικού λαού, η μόνη που εξ’ αρχής είχε το θάρρος και διαχώρισε τη θέση της στη Βουλή και συνεχίζει την ίδια και σταθερή ταχτική χωρίς φαμφάρες και εντυπωσιασμούς, είναι η Ελληνίδα Βουλευτής που μας κάνει συνεχώς υπερήφανους με τις.....
θέσεις της και με τις πράξεις της ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ…!!!
Κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΒΟΥΔΟΥΡΗ, ΚΑΡΤΑΛΗ κλπ, αντί να επιδεικνύεστε με λεονταρισμούς και με φαμφάρες έξω από το κοινοβούλιο, σας συμβουλεύω κάποια στιγμή να καθίσετε δίπλα από την Σοφία Σακοράφα στα έδρανα της βουλής, για να αισθανθείτε για πρώτη φορά στη ζωή σας την αύρα της και να νοιώσετε την γαλήνη που την πλημυρίζει γιατί απλά ξέρει και μπορεί να υπερασπίζεται τις ιδέες και τα πιστεύω της…!!!
Δεν μπορείτε να συμφωνείτε με τις γενικές κυβερνητικές αποφάσεις του κοινοβουλίου για την υποταγή της χώρας και την απομύζηση του λαού της, ψηφίζοντας σαν τις όρνιθες και έξω να παριστάνετε τους πετεινούς …!!!
Έλεος πια δεν σας αντέχουμε …!!!
Εκτός και αν βασικός σας στόχος είναι ένα Υπουργείο, όπως έγινε με τον πολύ υπέρ της φορολογίας των «ρέπους» κάποτε κ. Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο οποίος σήμερα σφυρίζει κλέφτικα…!!!
Εάν διαφωνείτε κάντε και εσείς το ίδιο…!!!
Τι ποιο απλό από αυτό που είπε η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ Πάγκαλο στην βουλή;
ΣΑΚΟΡΑΦΑ: «Ναι δέχομαι ότι μαζί τα φάγαμε, αλλά φέρτε μου τον λογαριασμό να δούμε τι παραγγείλαμε, και τι μας σέρβιραν ώστε να πληρώσει ο καθένας το μερίδιό του»…!!!
ksipnistere.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.