Η Ακρόπολη της Λίνδου



Σύμφωνα με την παράδοση ιδρύθηκε από το Δαναό και συμμετείχε στον Τρωικό Πόλεμο, με ηγεμόνα της τότε τον Τληπόλεμο. Διατέλεσε μέλος της Δωρικής Εξαπόλεως και στην ακρόπολή της είχε περίφημο ναό της Αθηνάς Λινδίας , ο οποίος πήρε την τελική του μορφή γύρω στο 300 π.Χ......................

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellinikoarxeio.com/2013/01/acropolis-of-lindos-hdr.html#ixzz2JJ1MTl28

Συνταγματογνωσία. Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας μας....


ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
σε διεθνή όργανα.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.

8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...(Η προφητεία...επαληθεύτηκε...)


8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ... από TNSite

Μιληστε με φιλους που θελουν να κινηθουν για την απελευθερωση της χωρας.


Διαβαστε το http://letmefree.gr/?p=803 και στειλτε το σε οσους φιλους εχετε. Δημοσιευστε το σε ολα τα blogs και στειλτε το σε ολες τις τοπικες εφημεριδες και καναλια.
Μετα την πολυ μεγαλη συμμετοχη σας, εχουν κατατεθει σε εκατονταδες αστυνομικα τμηματα αιτησεις για συλληψη των 166 βουλευτων που υπογραψαν την ΠΝΠ, και θα ακολουθησουν συντονισμενες νομικες ενεργειες με τη συμμετοχη ολων σας συμπεριλαμβανομενης της αποκρυψης των σημαντικων γεγονοτων απο τα συστημικα ΜΜΕ.
Ντορα Κρητικοπουλου
ΥΓ Εαν δεν εχετε καταθεσει ακομα την ΑΙΤΗΣΗ σε αστυνομικο τμημα μπορειτε να την καταθεσετε στις επομενες μερες.

Το κόλπο των 2.5 δίς τς οικογένειας Παπανδρέου.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ! Διαβάστε και κοινοποιήστε με κάθε τρόπο !! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


(Δείτε οπωσδήποτε και τα σχόλια)
Συλληψη με την αυτοφωρη διαδικασια σε Βουλευτες που θα ψηφισουν την ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012)
ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 14.01.2013 – AITHΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στις 14.01.2013 την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας υπογράφοντας το: «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης»(ΦΕΚ 240/2012), διαπράττουν το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ....


ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ, ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 η Ελλάδα ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στις ξένες δυνάμεις . Μετά από απόφαση των κυβερνώντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ240/2012) τροποποιούνται οι κανόνες της δανειακής σύμβασης και νομοθετούν ότι: «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης». Δε χρειάζεται να αναλυθεί ιδιαίτερα ότι πλέον με τη μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου μετά την άλλη, οι κυβερνώντες της χώρας με την ανοχή και των μη κυβερνητικών βουλευτών που δεν έχουν ήδη παραιτηθεί ούτε παραιτούνται εγκαίρως, καταφέρνουν τώρα να ενσωματώσουν στο εθνικό δίκαιο ανάμεσα σε άλλα και τον όρο πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΛΕΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!http://giatinelladare-gamoto.blogspot.com/